Tijdens dit arrangement ga je vier dagen genieten van zowel het golfspel als van het bourgondische Franse leven. Samen met de andere deelnemers golfen op prachtige banen in de omgeving, excursies naar de kust of Bordeaux, zelf op pad of lekker met een boek bij het zwembad. ‘s Avonds word je verrast met ‘n heerlijk diner bij Domaine la Fontaine of in een lokaal restaurant. Om het geheel af te maken regelen we een rondleiding (mét proeverij) bij een bijzonder wijn- of cognachuis in de buurt. Het motto voor deze dagen: alles kan, niets moet!

Data: 27 – 31 mei 2017

Het volledige arrangement bestaat uit:

  • 4 overnachtingen in luxe B&B-kamer of knusse vakantiewoning, inclusief ontbijt: € 140,- p.p.
    (op basis van 2-persoons kamer, voor 1-persoons kamer geldt een kleine toeslag)
  • golfarrangement: welkomstborrel, 3 x een 4-gangen diner, 2 x green fee: €305,- p.p.

Goedkope vliegtickets en eventueel huurauto zijn te boeken bij Easyjet. Wij kunnen op verzoek vervoer van en naar de luchthaven regelen.

Domaine la Fontaine is een heerlijk oord om te genieten van rust, ruimte en de regio. Centraal gelegen tussen een aantal prachtige golfbanen. Je kunt kiezen voor een smaakvol ingerichte B&B-kamer, met eigen badkamer, gelegen in een sfeervol 19e-eeuws Charentaise huis of voor één van de knusse, volledig ingerichte vakantiehuisjes. Er is bovendien een gezellige salon voor gemeenschappelijk gebruik, met TV, open haard, leestafel en piano. En natuurlijk kun je gebruik maken van het verwarmde zwembad met zonneterras.