Bienvenue

Ons huis uit 1850 was ooit een echte Lorraine boerderij. Wij hebben er onze gezellige, sfeervolle Chambres d’Hôtes Le Ciel Bleu van gemaakt.

Omgeving

In een langgerekt zonnig dal tussen de akkers en de uitgestrekte bossen verblijf je in een klein écht frans dorpje. We hebben uitzicht op de prachtige côte en de uitgestrekte bossen.

Chambres d’hôtes

We hebben 5 ruime, lichte gastenkamers elk met eigen sanitair (douche, toilet, wastafel). Daarnaast hebben we een gîte voor maximaal 4 personen met eigen slaapkamer, woonkamer-keuken en badkamer.

In onze tuin is het heerlijk ontspannen met een goed glas wijn, een mooi boek, je krant of …..gewoon even helemaal niets.

Table d’hôte

We genieten elke avond van het 5-gangenmenu aan de gezamenlijke tafel buiten onder de pergola of in de “Grange” aan de gezellige eettafel.

Wij vinden eerlijk voedsel belangrijk en daarom koken we met verse, biologische producten.

Ieder dieet kunnen we aan, en of het vlees, vis of vegetarisch is, we vinden het allemaal leuk en koken altijd iets bijzonders.

U kunt door Annemarie en Fred worden verwelkomd in de volgende talen:
– Nederlands
– Frans
– Engels
– Duits

We hebben zelf huisdieren, 2 katers (Truffel en Gember) en een schotse deerhound Vidor. Uw huisdieren zijn bij ons in overleg welkom.