Chambres d’hôtes Les Trois Comtes is een 300 jaar oud Frans herenhuis met royale suites en luxe kamers, allen ingericht in een hedendaagse stijl met Provençaalse charme en een vleugje Parijse grandeur.

Les Trois Comtes wordt gerund door de Nederlandse eigenaren Gerard en Wybrich Tonen.

Wat maakt Les Trois Comtes uniek?
Chambres d’hôtes Les Trois Comtes ligt verborgen in een charmant Frans dorp en is voorzien van een majestueze veranda die uitkijkt op een unieke ommuurde stadstuin met zwembad.

“Vanaf de eerste keer dat wij dit elegante herenhuis binnenstapte was het ons duidelijk; dit herenhuis, midden in het door ons geliefde deel van Frankrijk, is de perfecte locatie waar wij met veel plezier gasten mogen ontvangen.”

U kunt door Gerard en Wybrich de Graaf worden verwelkomd in de volgende talen:
– Nederlands
– Frans
– Engels
– Duits

Meer over Gerard en Wybrich
Na vele jaren in het theater te hebben gewerkt, besloten wij deze kans aan te grijpen om onze eigen dromen en ambities tot leven te brengen.
In 2018 namen wij Les Trois Comtes over om onze gasten te verrassen met een prachtige Zuid-Franse Chambres d’hôtes ervaring.

Wij ontvangen u graag in onze Chambres d’hôtes ‘Les Trois Comtes’ voor een lang weekend, midweek of week. Wij willen zorgen voor een heerlijk, onbekommerd verblijf met echte Zuid-Franse gastvrijheid.