Les Glycines – Ruim, rustig en comfortabel.

Les Glycines wordt gerund door de Nederlandse eigenaren Sheila & Remko.

Wat maakt Les Glycines uniek?
Rust, sfeer, terras, tuin, kamers en gites stijlvol gerenoveerd.
Ideale uitvalsbasis voor motortrips in alle richtingen: Alpes, Parc de Mercantour, Mont Ventoux, Mediterrannee, Vercors.

Overweegt u om een hapje mee te eten in Les Glycines?
De specialiteiten van de kok zijn: lamsbout, courgettetaart, tarte au citron meringuée etc.

Dineren kunt u al vanaf € 18 per persoon (Plat du Jour). Table d’hotes vanaf € 28 per persoon.

Bij Les Glycines kan rekening gehouden worden met onderstaande dieetwensen:
– Vegetarische keuken

U kunt door Sheila & Remko worden verwelkomd in de volgende talen:
– Nederlands
– Frans
– Engels
– Duits

Meer over Sheila & Remko
In Zuid Frankrijk in de Provence bij Sisteron, ontvangen de Nederlanders Sheila en Remko u in hun chambres d’hotes en gites Les Glycines met zwembad.

Wij hebben dit huis verbouwd met respect voor de oorspronkelijke stijl. Het huis heeft aan de zuidkant een mooi, groot terras van 150m2 onder een dak van blauwe regen (glycines) en een grote tuin deels in de schaduw van kastanjes en kersenbomen. In de tuin vindt u ook het zwembad met terras en ligstoelen. U kunt tijdens uw verblijf uw auto of motor in onze overdekte private parking parkeren.

Chambres en gîtes
Wij verhuren 3 tweepersoons chambres d’hôtes met ieder een badkamer. Daarnaast verhuren we twee gîtes, Gîte Jouère geschikt voor 2 tot 4 personen en Gîte Malaup geschikt voor 2 personen. Als u met meer personen bent, kunt u natuurlijk ook een gîte samen met een of meer chambres huren. Nog een mogelijkheid is de kamers en de gîtes samen als groepsaccommodatie te huren (totaal maximum 14 personen). Bij een langer verblijf of een groepsverblijf doen wij u graag een aanbod op maat.

À Table!
Aan onze gasten serveren wij ’s ochtends ontbijt, natuurlijk kunnen de gasten die in de gîtes verblijven ook deelnemen aan het ontbijt.

Vijf keer per week koken we voor onze gasten waarvan we een keer per week een “table d’hôte “ verzorgen. De overige vier avonden zorgen we voor een smakelijke Plat du Jour, een hoofdgerecht met salade en toetje. Voor de maaltijden proberen we zo veel mogelijk groenten en fruit uit onze eigen moestuin te verwerken, evenals lokale produkten.

Op de dagen dat wij niet koken, kunt u als chambre d’hôte – gast gebruik maken van onze zomerkeuken onder de blauwe regen.

In Sisteron, Laragne en omstreken zijn er een aantal leuke restaurants die wij desgewenst voor u reserveren.

Les Glycines verwelkomt gasten vanaf 18 jaar.