Charmant domein.

Le Manoir wordt gerund door de Belgische eigenaren Jan en Marion: “Wij houden ervan om mensen te ontvangen en voelen ons bevoorrecht dat we nu in Frankrijk wonen en onze ervaringen kunnen delen met al wie bij ons op vakantie komt!”

Overweegt u om een hapje mee te eten in Le Manoir?
De specialiteiten van de kok zijn: verse producten die letterlijk van bij de buren komen.

Dineren kunt u al vanaf € 25 per persoon.

U kunt door Jan en Marion worden verwelkomd in de volgende talen:
– Nederlands
– Frans
– Engels

Meer over Jan en Marion
Dit huis was voor ons liefde op het eerste gezicht. De kamers waren toe aan een grondige renovatie, maar dat hield ons niet tegen.
Nu zijn we fier dat we beschikken over 3 volledig vernieuwde sfeervolle gastenkamers, waaronder één familiekamer met twee afzonderlijke slaapkamers.

We hebben ook een groot koetshuis met daarin 2 gîtes voor 4 personen, één voor 5 personen en 2 gîtes voor 2 personen. Buiten het seizoen toveren we de gîtes voor 2 personen om ‘studio d’hôtes’: alle voordelen van een gastenkamer gecombineerd met alle voordelen van een gîte!

We komen zelf graag buiten en genieten dan van onze tuin. Die is 1 hectare groot, en bestaat (gelukkig) ook voor een groot deel uit bos. We hebben zelfs een eigen grot, heel spannend voor de kinderen! En als het even kan, leggen we ons met plezier zelf ook eens aan het zwembad.