La Perle d’Anrosey is een authenthiek 19-de eeuws landhuis, gelegen aan de rand van een dorpje, met uitzicht over de vallei van de Amance. La Perle d’Anrosey wordt gerund door de Nederlandse eigenaar(s) Egbert Brehm & Ilja Tammen:

“Egbert en Ilja woonden en werkten 25 jaar met veel plezier in de Amsterdamse Pijp, Egbert als ruimtelijk vormgever, Ilja als actrice. Het verlangen om meer natuur, ruimte en rust in ons dagelijks bestaan te brengen voerde ons naar dit prachtige landgoed.”

Wat maakt La Perle d’Anrosey uniek?
Dit landhuis is eeuwen lang het bezit geweest van een adellijke familie, die een uitgeverij beheerde en in vroeger tijden de wijn verkocht aan de legers van Napoléon. De rijke geschiedenis is nog altijd voelbaar.

“We wilden de stadse hectiek verlaten en ervaren wat de impact op ons zou zijn als we omringd door natuur ons leven zouden gaan leiden. Inmiddels is de gunstige uitwerking voelbaar en leren we elke dag meer o. a. over tuinieren en permacultuur.”

Bij La Perle d’Anrosey kan rekening gehouden worden met onderstaande dieetwensen:
– Vegetarische keuken

U kunt door Egbert Brehm & Ilja Tammen worden verwelkomd in de volgende talen:
– Nederlands
– Frans
– Engels
– Duits

Meer over Egbert Brehm & Ilja Tammen
Egbert bekwaamt zich in de kookkunst en, naast opknapwerk en tuinieren, verzorgt hij de table d’hôtes. Ook maakt hij deel uit van de gemeenteraad van Anrosey.

Ilja schrijft theaterteksten, speelt op de jaarlijkse brocante die in Anrosey gehouden wordt en heeft momenteel haar eerste Franstalige solovoorstelling in voorbereiding. Sinds jaar en dag zijn we geïntereseerd in meditatie, mindfulness, traumaverwerking, muziek en literatuur.