La Montagne wordt gerund door de Nederlandse eigenaren Joan & Truus Koster: “Zestigers die als ideaal hebben anderen gelukkig te zien en daar alles aan te willen doen.”

Wat maakt La Montagne uniek?
Een geweldig uitzicht op de Jura en Mont Blanc, op 5 minuten van Route du Soleil, rustig en landelijk gelegen.

“Wij zochten iets typisch Frans, rustig gelegen, nabij een stad met de nodige voorzieningen en eenvoudig aan te rijden vanuit Nederland op de weg naar het zuiden; kindvriendelijk en geschikt voor grote gezinnen. We zijn er uitstekend in geslaagd.”

U kunt door Joan & Truus Koster worden verwelkomd in de volgende talen:
– Nederlands
– Frans
– Engels
– Duits

Meer over Joan & Truus Koster
Joan en Truus Koster hebben in 2010 “La Montagne” gekocht met als hoofddoel daar Nederlandse jongeren en jongvolwassenen op te vangen die er eens even helemaal tussenuit moeten.

Hiertoe hebben zij de Nederlandse stichting L’Abri-france opgericht. In juli 2014 zijn voor dit project 5 slaapkamers en een activiteitenruimte in gebruik genomen in de voormalige wijnopslagruimte.

Zij combineren hun werkzaamheden met de verhuur van accommodaties. Truus heeft een opleiding als verpleegkundige en maatschappelijk werker en Joan was voorheen registeraccountant. Zij hebben 4 kinderen en 5 kleinkinderen.