La Maison Chabbert wordt gerund door de Nederlanders
Annemarie Geerts & Dick Verkerk.

 

Onder het motto ‘Fais de ta vie un rêve, et d’un rêve, une réalité’ zijn wij in 2013 naar Frankrijk verhuisd. In de jaren daaraan voorafgaand hebben we ons goed geïnformeerd over een leven in Frankrijk en ons georiënteerd op waar we wilden wonen. Vanwege het fijne klimaat, de mediterrane sfeer en de authenticiteit hebben we gekozen voor de streek Languedoc-Roussillon, Occitanië genaamd sinds de nieuwe indeling van de regio’s in 2016. Toen die keuze duidelijk was, gingen we op zoek naar een huis, bij voorkeur een maison de maître.

We knepen in onze handen toen we in Beaufort ons mooie oude huis vonden. We voegden onze competenties samen, creëerden de chambres d’hôtes en legden er onze ziel en zaligheid in. Sindsdien hebben we met veel plezier al heel wat gasten van allerlei nationaliteiten ontvangen.

We kunnen u verwelkomen in het Nederlands, Frans, Engels, Duits en ook in een klein woordje Spaans. We doen graag ons best om een gezellige ongedwongen sfeer te creëren, vaak met een toepasselijk, veelal Frans, muziekje op de achtergrond.

Als groot fietsliefhebber weet Dick precies waar de fietser behoefte aan heeft. We hebben de streek al flink doorkruist en moeten ons soms beheersen om de gasten niet te overvoeren met al het moois dat er te vinden is. We hopen ook u een keer hierover te mogen vertellen.

Tot ziens in Beaufort!