Ons chalet ligt in een prachtige, natuurrijke omgeving en heeft 5 comfortabele kamers ter beschikking met ieder eigen badkamer met toilet. Op afspraak kunt u zich laten masseren en u kunt heerlijk ontspannen in onze SPA. Verwarmd buitenzwembad aanwezig.

La Coustille wordt gerund door de Nederlandse eigenaren Annie & Marcus Verhoeven: “We zijn van Frans/Nederlandse afkomst en zullen u graag als vrienden bij ons ontvangen om met u onze passie voor de Alpen, de natuur, de lokale keuken en verschillende buiten activiteiten te delen.”

Wat maakt La Coustille uniek?
Onze accommodatie is erg rustig gelegen; midden in de natuur, met de gelegenheid ongestoord uit te rusten maar ook vele activiteiten te beoefenen, terwijl we niet ver gelegen zijn van GAP, waar alle faciliteiten aanwezig zijn. Deze wordt gerund door Annie & Marcus Verhoeven sinds 2015. “Na een druk professioneel leven in de regio Parijs, hebben we een perfecte omgeving gevonden om onze aandacht te besteden aan de ontvangst van onze gasten in deze prachtige natuurlijke omgeving, waar alle seizoenen hun eigen unieke charme bezitten.”

Overweegt u om een hapje mee te eten in La Coustille?
De specialiteiten van de kok zijn: Franse keuken met heerlijke groenten en fruit van eigen tuin (afhankelijk van het seizoen). Eigen gemaakte jam.

Dineren kunt u al vanaf € 29 per persoon.

Bij La Coustille kan rekening gehouden worden met onderstaande dieetwensen:
– Vegetarische keuken
– Glutenallergie
– Notenallergie

U kunt door Annie & Marcus Verhoeven worden verwelkomd in de volgende talen:
– Nederlands
– Frans
– Engels
– Duits