Wat maakt Ferme Beauregard les Pyrénées uniek?
Onze plek met een geweldig uitzicht, ruimte en zwemmen met uitzicht op de Pyreneeën.

Meer over Mitzi en Paul Parmentier
Eigenlijk is ook ons verhaal een beetje bizar… Toen we eens lekker aan het natafelen waren ergens in januari 2005, bij een goed glas wijn, ontstond het idee om te gaan verhuizen naar Frankrijk. PP had altijd al die droom gehad, maar deze helaas nooit waar kunnen maken. Maar nu dus dan toch…
In de zomer van dat jaar zouden we ons gaan oriënteren. We zijn begonnen in de Ariège, een streek die we eigenlijk niet kenden, maar we wilden zo zuidelijk mogelijk zitten om zo veel mogelijk zeker te zijn van een goed klimaat. We werden op slag verliefd op deze prachtige streek: het heuvelachtige landschap dat lijkt op Toscane met op de achtergrond de Pyreneeën. En nu we er een paar jaar wonen blijkt het eigenlijk nog veel mooier, ons uitzicht verandert niet alleen per jaargetijde, maar zelfs ook per dag. Dat is nog eens de werkelijkheid van ongerepte natuur!

Ook vonden wij een schitterende plek om te wonen, een plek met een goed gevoel en een subliem uitzicht! Er stond een grote oude boerderij met vele mogelijkheden, ruim 500 vierkante meter bebouwd vloeroppervlak! Wij besloten Ferme Beauregard les Pyrenees te kopen en te gaan restaureren en verbouwen. Kortom: ruim een jaar na het tafelen met het plan om naar Frankrijk te verhuizen zaten we al definitief in Zuid-Frankrijk en genieten we nu al enkele jaren van deze mooie plek.

Na hard werken zijn wij sinds de zomer van 2008 klaar om gasten te ontvangen. De gites Tournesol en Tulipe zijn sindsdien iedere zomer volgeboekt geweest, en vanwege dit succes hebben we inmiddels ook 4 luxe chambres d’hotes kamers gecreeerd, allen op de begane grond (reuzegeschikt dus ook voor minder validen! ). Het zwembad is inmiddels ook voltooid: een prachtig groot bad van maar liefst 6×12 m met een 175m2 terras eromheen. Er wordt al volop genoten van het heerlijke warme water, het prachtige uitzicht vanuit het bad en op de 4 meter brede Romaanse trap: heerlijk met een roseetje uitkijken op de Pyreneeen, wat wil een mens nog meer? Het zwembad is overigens over de gehele grootte 1. 50 m. diep, heerlijk om baantjes te trekken.

Contactgegevens

Ferme Beauregard ligt in Zuid Frankrijk in de Franse Pyreneeën iets ten zuiden van Toulouse.

Als u op de D919 bent aangekomen neemt u tussen Artigat en Le Fossat de D27a, dit weggetje gaat de heuvels in en is zeer goed te rijden, richting st Martin D’oydes. Na ongeveer 3 kilometer komt u in ons kleine pittoreske dorpje Bajou met een prachtige oud Romaans kerkje. U houdt nu rechts aan en na 1,5 kilometer zitten wij aan de rechterkant.
Komt u er niet uit bel ons gerust.

Ferme Beauregard
Mitzi en Paul Parmentier
09130 Artigat
France
00 33 5 61 69 30 55
info@frankrijk.fr

Siret 513 167 452 000 12/494 774 912 00 13