Wij ontvangen u graag in onze chambres d’hôtes, een echt familiebedrijf! Een prachtig herenhuis dat wij met veel liefde in 2016/17 hebben opgeknapt.

Ons huis is ingericht op het ontvangen van kinderen, families en stellen.

Domaine des Lilas wordt gerund door de Nederlandse eigenaren Familie de Best: “Wij zijn de Familie de Best! Met z’n vijven runnen wij deze chambres d’hôtes. En ja, dat doen wij met het hele gezin. We zijn een hecht team en staan klaar om u een topvakantie te geven!”

Wat maakt Domaine des Lilas uniek?
Een unieke plek: in het dorp, maar wel op 8 hectaren rust en ruimte, direct aan de rivier. Dichtbij alles, maar toch lekker rustig.

Overweegt u om een hapje mee te eten in Domaine des Lilas?
De specialiteiten van de kok zijn: Wij koken voornamelijk streekgerechten met eerlijke producten, van lokale producenten of uit eigen tuin.

Dineren kunt u al vanaf €22,50 per persoon.

Bij Domaine des Lilas kan rekening gehouden worden met onderstaande dieetwensen:
– Vegetarische keuken

U kunt door Familie de Best worden verwelkomd in de volgende talen:
– Nederlands
– Frans
– Engels
– Duits

Meer over Familie de Best
Op alle dagen serveren wij een menu du jour. Rond half 8, 8 uur ’s avonds serveren wij een heerlijke drie-gangen menu, wat tegelijkertijd met alle andere gasten wordt gegeten.
Gewoon gezellig en lekker eten met elkaar onder het genot van een heerlijke streekwijn. Wij serveren gerechten zonder poespas waarbij wij de ingrediënten uit eigen tuin halen of inkopen bij lokale boeren.
Uiteraard wordt er ook aan de kinderen gedacht: zij krijgen een speciaal kindermenu. Kinderen tot 2 jaar mogen gratis mee-eten, kinderen tot 12 jaar eten mee voor een gereduceerde prijs.

Wanneer u vegetarisch bent of een allergie heeft voor een bepaald voedingsmiddel hoeft dit geen reden te zijn om niet mee te eten. Wij houden hier namelijk graag rekening mee!

Er zijn in het dorp, op loopafstand, verschillende gezellige restaurantjes (ook geschikt voor kleinere kinderen) waar u heerlijk kunt eten. Anders ligt ook de stad Issoire vlakbij met vele verschillende restaurantjes.