Chateau Valcreuse wordt gerund door de Nederlandse eigenaren Caroline en Alexander Siera.

Overweegt u om een hapje mee te eten in Chateau Valcreuse?
De specialiteiten van de kok zijn: Franse regionale keuken met een glimlach.

Dineren kunt u al vanaf € 55 per persoon.

Bij Chateau Valcreuse kan rekening gehouden worden met onderstaande dieetwensen:
– Vegetarische keuken
– Veganistische keuken
– Glutenallergie
– Notenallergie

U kunt door Caroline en Alexander Siera worden verwelkomd in de volgende talen:
– Nederlands
– Frans
– Engels

Meer over Caroline en Alexander Siera
Alexander (Nederlander) en Caroline (Belgische), ontvangen u graag in Château Valcreuse, in de Franse literatuur beschreven als één van de meest romantische kastelen van Frankrijk.

Al sinds 2004 waren we op zoek naar een château, en uiteindelijk ontdekten we deze ruwe parel in het vergeten authentieke Frankrijk. Met veel oog voor detail transformeerden we het domein met eeuwenoud park, zwembad en wijngaard, om naar een luxueuse en romantische bestemming.

Ben je op honeymoon, op vakantie met vrienden of met je kinderen, iedereen is hier welkom en voelt zich meteen thuis. Je maakt uitstappen naar de talrijke Loire kastelen of dorpjes in de buurt of blijf relaxen aan het zwembad, roei met ons bootje in de brede rivier langsheen het domein of degusteer één van onze 64 soorten losse thee onder de oude beukenboom.
Voor je naar het restaurant gaat of bij ons blijft dineren neem je nog een apéro in de poolbar of de snookerkamer, of heerlijk buiten met een pastis aan de jeu de boules baan.

Wij kijken er naar uit u te ontmoeten en mee deelgenoot te maken van onze ‘Château experience’. Vroeg of laat verwachten wij u hier, want hier worden herinneringen gemaakt…