Prachtig klein pension op unieke locatie in de Pyreneeën.

Auberge les Myrtilles wordt gerund door de Nederlandse eigenaren Anouk & René Kesseleer: “Enthousiaste gastheer en gastvrouw, die u een heerlijke vakantie willen bezorgen.”

Wat maakt Auberge les Myrtilles uniek?
Door zijn ideale ligging is het hotel hét uitgangspunt voor vele wandelingen en fietstochten in dit nog ongerepte deel van de Franse Pyreneeën. “Onze droom!”

Overweegt u om een hapje mee te eten in Auberge les Myrtilles?
De specialiteiten van de kok zijn: confit de dinde (zeer malse kalkoen), caille (kwartel), lapin (konijn), magret de Canard (eendenborst), truite (forel), tilapia, crème brulée, tarte tartin, clafoutis aux cerises.

Dineren kunt u al vanaf € 14 per persoon.

U kunt door Anouk & René Kesseleer worden verwelkomd in de volgende talen:
– Nederlands
– Frans
– Engels
– Duits

Over ons
Wij zijn René en Anouk Kesseleer, enthousiaste buitensporters. Samen hebben we vele prachtige bergwandeltochten door de Alpen en Pyreneeën gemaakt.
Naast wandelaars zijn we beiden fanatieke fietsers, zowel op de mountainbike als racefiets, jarenlang hebben we mountainbike wedstrijden gereden.
Een nieuwe liefde die hier is ontstaan is trailrunning, hardlopen door het terrein.

Naast de auberge is het dus vaak moeilijk te kiezen wat te doen als we vrij zijn…

Sinds 2010 zijn we de gelukkige eigenaren van Auberge les Myrtilles. We hebben onze plek hier helemaal gevonden en hopen dat uit te stralen naar onze gasten. Waar de keuken voornamelijk het domein is van René, leeft Anouk zich uit op het terras en in het restaurant.