Au Passage du Gois wordt gerund door de Nederlandse eigenaren Martine en Hemko Bruinsel-Hoogschagen: “Met veel plezier wonen we sinds 2006 op onze voormalige oesterboerderij in de Vendée op 800m van de atlantische oceaan.”

Wat maakt Au Passage du Gois uniek?
Wij wonen in een Franse polder, omringd door zoutpannen en oesterboeren en op 800m van de atlantische oceaan bij de Passage du Gois (een weg die alleen begaanbaar is met eb).

Overweegt u om een hapje mee te eten in Au Passage du Gois?
De specialiteiten van de kok zijn: bistrostijl eten.

Dineren kunt u al vanaf € 25 per persoon inclusief aperitief, koffie/thee en wijn.

Bij Au Passage du Gois kan rekening gehouden worden met onderstaande dieetwensen:
– Vegetarische keuken
– Veganistische keuken
– Glutenallergie
– Notenallergie

U kunt door Martine en Hemko Bruinsel-Hoogschagen worden verwelkomd in de volgende talen:
– Nederlands
– Frans
– Engels
– Duits