Villa Moncoeur wordt gerund door de Nederlandse eigenaar(s) Jan Peter Wiersema & Maud Fles.

Wat maakt Villa Moncoeur uniek? Prachtige wandel- en fietsomgeving. Vrijstaande villa in een bosrijke omgeving. De villa ligt op loopafstand van het mooie stadje Remiremont.

Overweegt u om een hapje mee te eten in Villa Moncoeur? De specialiteiten van de kok zijn: de table d’hôtes van Villa Moncoeur kent een mix tussen streekgerechten en de internationale Franse en Italiaanse keuken. Dineren kunt u al vanaf €30,00 per persoon.

Bij Villa Moncoeur kan rekening gehouden worden met onderstaande dieetwensen: vegetarische keuken
– Veganistische keuken
– Glutenallergie
– Notenallergie

U kunt door Jan Peter Wiersema & Maud Fles worden verwelkomd in de volgende talen:
– Nederlands
– Frans
– Engels
– Duits

Meer over Jan Peter Wiersema en Maud Fles
Maud Fles en Jan Peter Wiersema zijn sinds 2006 de trotse eigenaren van Villa Moncoeur. Passie voor het vak, betrokkenheid met de gasten en liefde op het eerste gezicht voor de Villa én de Vogezen.

Villa Moncoeur kent een unieke combinatie van stijl en karakter enerzijds, en gastvrijheid en huiselijkheid anderzijds. Je thuisvoelen in een comfortabele omgeving.

De table d’hôtes van Villa Moncoeur kent een mix tussen streekgerechten en de internationale Franse en Italiaanse keuken. Lokale specialiteiten als de Quiche Lorraine, Choucroute a l’Ancienne en verschillende bereidingen van wild, paddenstoelen en verse groenten vormen de basis van de menukaart.

Zoveel mogelijk wordt gewerkt met biologische streekgebonden producten (BIO en/of LABEL ROUGE).

’s Avonds wordt in de grote salon of buiten op het terras een viergangendiner geserveerd, ook met een vegetarische variant.