Sfeervol ingerichte kamers ‘op de campagne’.

Une Chance de la France wordt gerund door de Nederlandse eigenaren Monique en Branko: “Hondenliefhebbers met een bourgondische inslag!”

Wat maakt Une Chance de la France uniek?
Rust, ruimte, fietsen, heuvels, versterkte kerken, trappistenbier, Bourgondisch eten en drinken, Charleville-Mézières, Reims, brocantes, honden welkom, verse baguette, koolzaadvelden, buizerds, kastelen, wandelen, lezen, natuur, runderen en gastvrijheid.

“Wij genieten ervan als gasten genieten van de rust van Noord-Frankrijk en het comfort onze accommodatie.”

Overweegt u om een hapje mee te eten in Une Chance de la France?
De specialiteiten van de kok zijn: de Bourgondische en Noord-Franse keuken.

Dineren kunt u al vanaf € 17,50 per persoon.

Bij Une Chance de la France kan rekening gehouden worden met onderstaande dieetwensen:
– Vegetarische keuken

U kunt door Monique en Branko worden verwelkomd in de volgende talen:
– Nederlands
– Frans
– Engels

Meer over Monique en Branko
We hebben een huis in het Noord-Franse gehucht ‘Le Tambourin’ (235 m) in de streek ‘Thiérache-Ardennaise’. We hebben daar de afgelopen jaren onze droomplek kunnen creëren: ‘Une Chance de la France!’ Het is een plek waar we hondenliefhebbers, fietsers, wandelaars, natuurliefhebbers en rustzoekers kunnen ontvangen. Kleinschalig, betaalbaar en informeel. Een ongedwongen plek waar je kunt onthaasten, ontbijten, een boek kan lezen, een wijntje kan drinken, van de natuur kan genieten en een ‘menu du jour’ kunt eten. Onze gasten zijn welkom met of zonder hond(en). Op het volledig omheinde terrein mogen de honden los. De minimum leeftijd van onze gasten stellen we, i.v.m. de veiligheid, op 16 jaar.

Brocante
Van het voorjaar tot in het verre najaar worden er in de ons omringende dorpjes ‘brocantes’ georganiseerd. Dat zijn gezellige rommelmarktjes die vaak samen gaan met het jaarlijkse dorpsfeest. Maar ook in het eigen winkeltje van Monique kun je terecht voor leuke spulletjes. Van servies en stokbroodkasten tot tafeltjes en vazen. Zeker de moeite waard om eens rond te neuzen, misschien zit er wat voor je tussen…..

Monique’s workshops
Monique verzorgt op Une Chance de la France diverse creatieve workshops.
Alle workshops zijn met koffie, thee en iets lekkers!

Wil je vrijblijvend onze Nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan met alleen je mailadres aan op info@unechancedelafrance.com

W: www.unechancedelafrance.com

F: www.facebook.com/unechancedelafrance