Luxe Chambres d’Hôtes voor mensen die houden van rust en comfort.

Les Trois Collines wordt gerund door de Belgische eigenaar(s) Mireille en Ronny: “Wij zullen er alles aan doen, om u als gast, een droomvakantie te bezorgen!”

Wat maakt Les Trois Collines uniek?
De persoonlijke aandacht voor de gasten en het schitterend panoramisch uitzicht. Deze wordt gerund door Mireille en Ronny sinds 2016. “Wij hebben op het mooiste plekje in Frankrijk van onze hobby’s ons beroep gemaakt.”

Overweegt u om een hapje mee te eten in Les Trois Collines?
De specialiteiten van de kok zijn: Zelf te ontdekken tijdens de gezellige diner avonden…

Dineren kunt u al vanaf € 29 per persoon.

U kunt door Mireille en Ronny worden verwelkomd in de volgende talen:
– Nederlands
– Frans
– Engels
– Duits

Meer over Mireille en Ronny
Wij zijn een Vlaams gezin met 2 schoolgaande kinderen.
Na respectievelijk 26 jaar en 21 jaar gewerkt te hebben als arbeider in de metaal- en houtsector (Ronny) en als medisch laboratorium technoloog (Mireille) werd het voor ons tijd om uit te kijken naar een nieuwe uitdaging. De droom om een Chambre d’Hôtes in Frankrijk uit te baten was nooit ver weg…
Gelukkig bleken onze kinderen Brent en Mara even enthousiast over het idee om naar Frankrijk te verhuizen want voorwaarde nummer één was dat het hele gezin hier voor de volle 100% moest achterstaan. Voorwaarde nummer twee, een geschikte locatie en dito Chambre d’Hôtes vinden, was snel volbracht, na een bezoekje aan “Les Trois Collines”.

Meteen verliefd geworden op deze prachtige locatie en ook voor ons gezin de perfecte accommodatie!
De knappe ligging boven op een heuveltop, het geweldige panoramische uitzicht over de vallei, de rust en prettige sfeer deden ons geen moment twijfelen en ondertussen mogen we ons de trotse nieuwe eigenaars noemen van “Les Trois Collines”.

“Les Trois Collines” werd reeds op de internationale B&B beurs in Brussel verkozen tot het beste Nederlandstalige Chambres d’Hôtes van Frankrijk en won reeds verschillende malen een Zoover Award.

We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen en we zullen er alles aan doen om u als gast een droomvakantie te bezorgen!
U bent meer dan welkom!

Ronny, Mireille, Brent & Mara.