Les Marchands“Wij, Ronald en Margreet, hebben in het jaar 1999 het roer omgegooid en onze boerderij omgebouwd tot chambres d’hôtes en gîte in ons mooie geliefde Frankrijk.

Ronald is werkzaam geweest in de sportwereld en zit nog regelmatig op zijn racefiets of is bezig in de groententuin.

Margreet is  in de horeca werkzaam geweest  en vindt het leuk om in het voor- en najaar voor de gasten te kokkerellen.

Les MarchandsWij  verheugen ons  er elk jaar weer  op om onze  gasten gastvrij te verwelkomen op ons mooie plekje!”

Wat maakt deze plek uniek?
Onze accommodatie ligt à la campagne met mooie uitzichten, rust en ruimte en is kleinschalig zodat wij alle gasten het naar hun zin kunnen maken en zich thuis te laten voelen.

Les MarchandsVlakbij de A-71 en een ideale tussenstop om even te ontspannen tijdens uw reis naar het zuiden .

Wij ontvangen onze gasten nog steeds met veel plezier  en vinden het  gezellig om onze gasten te verwennen en te laten ontspannen op ons mooie plekje in Chezelle met zijn bijna nog ongerepte natuur van de Allier.

Overweegt u om een hapje mee te eten?
De specialiteiten van de kok zijn: heerlijke Franse vleesschotels, visgerechten en kipgerechten en op veler verzoek de rijk gevulde macaroni-ovenschotel van Margreet.

Les MarchandsDineren kunt u al vanaf € 15,50 per persoon, alleen in het voor- en naseizoen.

U kunt door Ronald en Margreet Baven worden verwelkomd in de volgende talen:
– Nederlands
– Frans
– Engels
– Duits

Meer over Ronald en Margreet Baven
Ronald en Margreet nodigen u uit om te ontspannen en te genieten in hun landelijk en rustig gelegen accommodatie in het mooie departement de Allier met vele mogelijkheden op sportief- en cultureel gebied, zoals: wandelen, fietsen, kanoën, vissen, tennissen, golfen en paardrijden, wijnproeven in de wijnkelders van Saint-Pourçain, wandel,- en fietsroutes bij ons verkrijgbaar. Ook fietsen en mountainbikes beschikbaar.

Een ideale plek en stop op doorreis naar het zuiden maar ook om een paar dagen te verblijven om de mooie omgeving van de Allier te ontdekken.