“Les Magnolias is een plek waar je tot rust kan komen en kunt vertoeven in een ongedwongen, persoonlijke en gezellige sfeer”.

Les Magnolias wordt gerund door de Nederlandse eigenaars Tom en Sietske Plantinga: “We zijn levensgenieters en “mensen mensen”. Juist het contact met anderen maakt een verblijf bij – en het runnen van – onze chambres d’hôtes en gites business zo leuk.”

Wat maakt Les Magnolias uniek?
Les Magnolias is een unieke ‘oase van rust’. Wij ontzorgen graag onze gasten in een ongedwongen, persoonlijke en gezellige sfeer; genieten wij met onze gasten, genieten wij nog steeds van elkaar en natuurlijk van onze droom van van een nieuw leven in Frankrijk.

Bij Les Magnolias kan rekening gehouden worden met onderstaande dieetwensen:
– Glutenallergie
– Notenallergie

U kunt door Tom en Sietske Plantinga worden verwelkomd in de volgende talen:
– Nederlands
– Frans
– Engels
– Duits

Meer over Sietske….
… geboren in Nederland, opgegroeid in Friesland…. Les Magnolias is een logische stap voor haar nadat zij jaren in het toerisme werkzaam is geweest, als freelancer Engelse lessen regelen voor en geven aan volwassenen om daarna samen met Tom een eigen bedrijf op te starten, te runnen en niet te vergeten tussendoor nog samen 3 kinderen (Sanne, Jan Hedzer en Ilse) op te voeden.

Kortom een (gast)vrouw ten voeten uit met jarenlange ervaring in het ontvangen, begeleiden en aansturen van mensen.

Sietske spreekt Nederlands, Frans, Engels, Fries en een klein mondje Spaans.

Meer over Tom….
… geboren en getogen in Nederland. Kent het toerismevak slechts van de andere kant: als gast. Weet daarom precies hoe het niet moet, of juist wel. Hij is een bijzonder enthousiast en gedreven persoon die graag om de zoveel tijd een nieuwe uitdaging aangaat.

Zijn achtergrond is gelegen in het sales en marketingvak, heeft echte interesse in mensen en lijkt het nu schitterend om gasten van over de hele wereld te ontvangen en verhalen en ervaringen uit te wisselen. Hij heeft zijn hele volwassen leven in Friesland gewoond, en is dus eigenlijk een Friese Nederlander.

Tom spreekt Nederlands, Duits, Fries en Engels, en is druk bezig om zijn Frans als ”langue parlée” op een ”niveau acceptable” te krijgen.