Ruim opgezet, gezellig, comfortabel en toch veel authentieke elementen. Le Vignot Braize wordt gerund door de Nederlandse eigenaars Gert-Jan & Elly Paauwe: “Gastvrij en behulpzaam.”

Wat maakt Le Vignot Braize uniek?
De ruimte, ligging en rust en toch overal dichtbij.

“Wij vinden het leuk om mensen(gasten)naar de zin te maken en te verwennen.”

Overweegt u om een hapje mee te eten in Le Vignot Braize?
De specialiteiten van de kok zijn: heerlijke soepen.

Dineren kunt u al vanaf € 17.50 per persoon.

U kunt door Gert-Jan & Elly Paauwe worden verwelkomd in de volgende talen:
– Nederlands
– Frans
– Engels
– Duits

Meer over Gert-Jan & Elly Paauwe
Ons domaine is niet alleen een vakantieoord (met Gîtes en chambres d’hôtes), maar we willen ook mensen opvangen die even een momentje voor zichzelf nodig hebben.
We vangen bijvoorbeeld jongeren op voor stichting Emireurope. Deze jongeren hebben vaak even rust nodig, dat vinden ze bij ons. Deze mensen kunnen dan in deze omgeving helemaal tot rust komen, alvorens ze weer teruggaan naar de stressvolle Nederlandse maatschappij.
Door Even Frans te Leven knap je snel weer op. Geniet van de temperatuur, het lekkere eten en de rust.

Ons Domaine ligt in hartje Frankrijk, een kleine 800 km van Utrecht, wellicht bekend van onze deelname aan het TV-programma ‘Ik Vertrek’.

Aan de rand van het grootste eikenbos van Europa. Groot zwem-recreatiemeer op 2 km, verschillende vismeren in de directe omgeving. Leuke Steden binnen 1 uur rijden. Eerste levensbehoeften op 2km. grote supermarkt op 7 km. En op 15 km. alle grote winkels. Leuke kastelen, markten (brocantes), fietsen en wandelen kan hier ook goed.