Le Petit Chateau Servanches wordt gerund door de Nederlandse eigenaar(s) Christine & Ronald Snoek.

Wat maakt Le Petit Chateau Servanches uniek?
Doordat er elke dag gereserveerd kan worden voor de table d’hote.

“Mijn hele leven zit ik al in service gerichte beroepen. Na mijn hotelschool heb ik 15 gevlogen als stewardess wat ik met heel veel plezier heb gedaan. Tijdens het vliegen ben ik met mijn eigen catering bedrijf begonnen.”

Overweegt u om een hapje mee te eten in Le Petit Chateau Servanches?
De specialiteiten van de kok zijn: Frans, Italiaans en Spaans. Dineren kunt u al vanaf €25,- per persoon.

Bij Le Petit Chateau Servanches kan rekening gehouden worden met onderstaande dieetwensen:
– Vegetarische keuken
– Veganistische keuken
– Glutenallergie
– Notenallergie

U kunt door Christine & Ronald Snoek worden verwelkomd in de volgende talen:
– Nederlands
– Frans
– Engels
– Duits

Meer over Christine & Ronald Snoek
Na de Middelbare hoteschool in Amsterdam te hebben afgemaakt in 1984 ben ik daarna bij de KLM als stewardess gaan vliegen. Tijdens het vliegen werd ik steeds gevraagd om partijen, dineetjes en trouwerijen te cateren. In 1993 ben ik officieel begonnen met mijn catering bedrijf “Cuisine Christine”. Omdat het steeds succesvoller werd ben ik gestopt met vliegen en heb me fulltime gestort op het cateren. Ook begon ik een table d’hote in mijn eigen huis in Amsterdam. Toen kwam ik mijn man, Ronald, tegen en samen zijn we verhuisd naar Frankrijk.

Sinds 2007 wonen we in Servanches in de Dordogne. We hebben 4 gites en 3 kamers waarvan 2 familiekamers. Table d’hote doe ik elke dag op reservering. Na een grondige renovatie van een half jaar konden we meteen starten met de verhuur. Elke dag genieten we hier van de ruimte en de rust en de mooie natuur!