Een heerlijke plek voor mensen die houden van rust, gezelligheid, lekker eten en drinken en op z’n tijd een goed gesprek.

Domaine de la Rogère wordt gerund door de Nederlandse eigenaars Michel & Erica van den Beld: “Wij zijn actief en flexibel en we houden van gezelligheid en van mensen en doen niets liever dan het in de watten leggen van gasten.”

Wat maakt Domaine de la Rogère uniek?
Unieke ligging temidden van de wijngaarden en op een steenworp afstand van gezellige dorpjes.

Overweegt u om een hapje mee te eten in Domaine de la Rogère?
De specialiteiten van de kok zijn: Eenvoudige maaltijden bereid met verse ingrediënten van het seizoen. Dineren kunt u al vanaf €30 per persoon.

Bij Domaine de la Rogère kan rekening gehouden worden met onderstaande dieetwensen:
– Vegetarische keuken
– Veganistische keuken
– Glutenallergie
– Notenallergie

U kunt door Michel & Erica van den Beld worden verwelkomd in de volgende talen:
– Nederlands
– Frans
– Engels
– Duits

Meer over Michel & Erica van den Beld
In 2002 verhuisden wij met onze kinderen naar Frankrijk om een wijngaard te runnen. Toen we dat enigzins onder de knie hadden vonden we dat het tijd werd voor onze andere droom: Chambre d’Hôtes, we hebben op de zolder van onze boerderij vier mooie, luxe kamers gebouwd met heerlijke badkamers.

We vinden het geweldig om mensen te kunnen laten meegenieten van onze mooie omgeving en waar wij dagelijks mee bezig zijn. Sommige gasten gaan zelfs een dagje meewerken in de wijngaard. Niks lekkerder dan je hoofd leegmaken door lichamelijke arbeid en dan neerploffen voor een heerlijke maaltijd met een goed glas wijn.