Comfortabele kamers in een néo-Bretons huis aan het eind van een doodlopend straatje.

Ti Pesked wordt gerund door de Nederlandse eigenaar Veronica Griens: “Na een carrière in de Randstad vond ik rust en ruimte op het platteland van de Parel van de Golfe du Morbihan, vlakbij zee.”

Wat maakt Ti Pesked uniek?
De rust van het platteland en toch de bruisende kust en de cultuur van historische plekken in de buurt.

“Ik wil u laten meegenieten van het rijke Bretonse leven in het microklimaat van de baai.”

U kunt door Veronica Griens worden verwelkomd in de volgende talen:
– Nederlands
– Frans
– Engels
– Duits

Meer over Veronica Griens
Ti Pesked: een blauwe (mer) en een beige (terre) kamer met elk een eigen badkamer met wc; super comfortabele bedden; uitgebreid ontbijt in een mand in de kamer voor een begin van de dag in alle privacy met het lied van de leeuwerik en uitzicht op het platteland, of – als het weer het toelaat – onder een appelboom in de tuin, temidden van korenvelden, 1, 5 km van het strand van de Golfe du Morbihan.

Absolute rust en toch maar drie minuten naar Arradon en tien naar het centrum van Vannes. Arradon is de parel van de Baai van Morbihan. Mede door het microklimaat is het er heerlijk toeven. Het dichtstbijzijnde strand is te voet te bereiken. De oceaan is een half uurtje rijden hiervandaan. Volop watersportactiviteiten in de buurt. Prachtige wandelingen te maken langs de kust of op de eilanden. Historische bezienswaardigheden dichtbij.
Wandelen, fietsen, zwemmen, zeilen, surfen, golfen, cultuur snuiven, alles kan! En het regent echt niet zo veel als iedereen denkt…

Met zijn tweeën of alleen, je bent van harte welkom. Ik vertel je graag over de mogelijke activiteiten in de omgeving.

De twee kamers zijn apart te huren, elk voor één of twee personen. De beige kamer heeft lits jumeaux (2. 10 m. ), dus als je niet in één bed wilt slapen kunnen ze uit elkaar (wel graag even melden van te voren). De blauwe kamer heeft één groot bed (1. 60 bij 2m. )
De kamers zijn niet ingericht op kinderen, huisdieren of rokers…