We hebben The Flying Pancake Medoc met liefde en zorg gerenoveerd, met een mix van oud en nieuw. Het is een huis geworden waar wij met ons gezin met gemak het hele jaar in zouden kunnen wonen!

The Flying Pancake Medoc wordt gerund door de Nederlandse eigenaar Claudia Veldkamp: “Wij zijn liefhebbers van het Franse leven op de campagne en van de Atlantische Oceaan.”

U kunt door Claudia Veldkamp worden verwelkomd in de volgende talen:
– Nederlands
– Frans
– Engels
– Duits

Meer over Claudia Veldkamp
Toen we The Flying Pancake Medoc kochten, zijn we met een uitgebreid renovatie en interieur ontwerp programma begonnen. De oude boerderij is nog steeds zo solide als toen hij werd gebouwd eind 1800. De muren zijn 55 cmm dik en houden de warmte in de korte winter binnen, en houden het huis lekker koel in de lange zomer.
We hebben moderne elementen gecombineerd met antieke meubels uit Frankrijk, Engeland en Bali. het huis heeft nu een “non-fussy elegance”
De nadruk ligt op een relaxte atmosfeer, waarin de gasten zich comfortabel voelen en heerlijk kunnen ontspannen.

Je komt het huis binnen in de ruime geoutilleerde keuken, met gasfornuis, oven, grote Amerikaanse koelkast met vriezer, espresso apparaat, afwasmachine, wasmachine en droger. Er is een grote antieke openhaard en een grote eettafel met stoelen voor 10 personen.
Naaste de keuken is een ruime zitkamer met openhaard, lounge banken, bureau, TV, muziekinstallatie en ook een toilet. De zitkamer heeft openslaande deuren naar het terras.
Er is wifi, waarvan gebruik kan worden gemaakt.
Boven zijn er drie slaapkamers: een masterbedroom met king size bed, een kinderkamer met eenpersoonsbed en stapelbed, en tot slot nog een tweepersoons slaapkamer.
Daarnaast is er een badkamer met douche en toilet en een inloopkast.
De totale oppervlakte in het huis is 170 m2.