Gîtes le Lancelot wordt gerund door de Nederlandse eigenaar Jan van der Steenhoven: “Vriendinnen Pascale Vissyrias en Nathalie Cropat dragen zorg voor Auberge Le Lancelot en Nathalies man Sebastièn Cropat verwelkomt de gasten van Gites Le Lancelot op gastvrije wijze.”

Wat maakt Gîtes le Lancelot uniek?
De kamers zijn mooi ingericht, ruim en de bedden zijn heerlijk. Vanuit de kamers hebt u prachtig uitzicht. Er is een heerlijk restaurant waar u geniet van de Franse keuken en in de omgeving is het prettig wandelen.

Het restaurant aan het dorpsplein was gesloten en wij wilden het dorp zijn centrale ontmoetingsplek teruggegeven en hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om kamer te creëren.

Overweegt u om een hapje mee te eten in Gîtes le Lancelot?
De specialiteiten van de kok zijn: authentieke rustieke Franse keuken.

U kunt door Jan van der Steenhoven/ SAS Les Etoiles d’AMBIERLE worden verwelkomd in de volgende talen:
– Nederlands
– Frans
– Engels

Meer over Jan van der Steenhoven/ SAS Les Etoiles d’AMBIERLE
Het vervallen gebouw Lancelot is in opdracht van de nieuwe Nederlandse eigenaars Ester Kalis en Jan van der Steenhoven in 2015 helemaal gerestaureerd. Zij verloren al in 2001 hun hart aan deze prachtige streek.
Toen de vorige uitbater van het restaurant in 2013 moest stoppen, konden zij dan ook niet wachten om dit klassieke pand door een lokale architect te laten renoveren, het weer nieuw leven in te blazen en hun droom om hier een prachtige B&B van te maken te verwezenlijken.

Nu beschikt het rustieke dorpje te midden van prachtige valleien weer over een plek om heerlijk te kunnen overnachten.

De gîte en de kamers zijn van alle moderne gemakken voorzien, maar hebben niet hun authentieke karakter verloren. De oude stenen en de houten vloeren en balken geven de kamers een warme sfeer. De originele gevel van het gebouw is in tact gebleven, waardoor het stadsgezicht van Ambierle in ere is hersteld en het pand prachtig past bij de andere historische gebouwen in de buurt, zoals de oude abdij.

Vriendinnen Pascale Vissyrias en Nathalie Cropat dragen zorg voor Auberge Le Lancelot en Nathalies man Sebastièn Cropat verwelkomt de gasten van Gites Le Lancelot op gastvrije wijze.