Gite Saint Côme wordt gerund door George Suter.

U kunt door George Suter worden verwelkomd in de volgende talen:
– Nederlands
– Frans
– Engels

Meer over George Suter
Al zou u op grond van mijn engelse naam, Mary Grahame, misschien anders vermoeden, ik ben geboren en opgegroeid in Sluis, Zeeuws-Vlaanderen.
Ik woon inmiddels al 40 jaar in Frankrijk en woon in Mézin.
Ik ben contactpersoon voor de Engelse eigenaren Anna en George Suter, die vlakbij de gite saint Côme wonen aan de andere kant van het tuinhuis die de twee tuinen gescheiden houdt.

Het huis is comfortabel en gezellig ingericht voor 2 personen. Op de zolder is een kamer geschikt voor een kind. De toegang tot deze kamer gaat via de hoofd-slaapkamer, vandaar dat het huis in principe geschikt is voor 2 personen. Er kan wel een kinderledikant bij geplaatst worden op de hoofd slaapkamer.

Er is een mooie ommuurde tuin. De ruime woonkamer heeft een keukenhoek. Er is een douche en toilet.

Het huis staat in het centrum van Mézin, vlakbij de marktplaats en het kurk museum en la place du club waar petanque (jeu de boule) gespeeld wordt, en vlakbij de winkels. Toch is het huis heel rustig gelegen.

Het openbare zwembad met zonneweide is op 500 m van het huis dus op loopafstand aan de andere zijde van het centrum. Zondag ochtend is er markt in Mézin en er zijn levensmiddelen winkels.