Domaine d’Alligny bevindt zich op een uitstekend uitgangspunt wat betreft wijnroutes en culturele uitstapjes.

Domaine d’Alligny wordt gerund door de Nederlandse eigenaar Paula Bosland: “Wij zijn Paula en Mirco Bosland, woon en werkzaam sinds 2009 in Frankrijk:.”

Wat maakt Domaine d’Alligny uniek?
Domaine d’Alligny kent zijn oorsprong als voormalig kasteel, wat grotendeels verwoest is tijdens de Franse revolutie. In 1832 is het gebouw weer opgebouwd, maar kenmerken van het kasteel zijn nog altijd aanwezig.

“In 2015 werden wij verliefd op dit prachtige landgoed. Hierdoor komt voor ons een lang gekoesterde wens uit. De mogelijkheid om een chambres d’hotes en gites te beginnen. Gastvrijheid en ontspanning staan bij ons centraal!”

Overweegt u om een hapje mee te eten in Domaine d’Alligny?
De specialiteiten van de kok zijn: naast de ‘petite carte’, serveren wij eens per week een ‘table d’hotes’. Al onze producten zijn vers en van hoogwaardig niveau.

Dineren kunt u al vanaf € 25 per persoon.

Bij Domaine d’Alligny kan rekening gehouden worden met onderstaande dieetwensen:
– Vegetarische keuken

U kunt door Paula Bosland worden verwelkomd in de volgende talen:
– Nederlands
– Frans
– Engels

Meer over Paula Bosland
Ervaar het Bourgondische leven…
Laat u verleiden door de prachtige natuur, heerlijke wijnen, bezienswaardigheden en bovenal de rust, welkom op Domaine d’Alligny!

U maakt hier kennis met het voormalig château d’Alligny, welke wij volledig verbouwd hebben tot woonresidentie en gaan voorzien van twee luxe appartementen.

Deze zijn als gites of als chambres d’hôtes te huur, elk voorzien met het comfort van deze tijd.
Appartement La vie en rose is geschikt van 2 tot 4 personen en vanaf 1 juli 2016 te huur.

Houd de website in de gaten voor alle up-dates!

Domaine d’Alligny kent zijn oorsprong als kasteel van het dorp en stond bekend als Château d’Alligny. Tijdens de Franse revolutie is het kasteel grotendeels verwoest. In 1832 is het weer opgebouwd en kennen we Domaine d’Alligny zoals het nu is. Oude details van het kasteel zijn nog altijd aanwezig wat Domaine d’Alligny uniek maakt!

Appartement ‘La vie en rose’ is geschikt voor 2 tot 4 personen. Woonkamer met comfortabel zit- en eetgedeelte. De 2 slaapkamers bestaan uit tweepersoonsbedden die desgewenst uit elkaar geplaatst kunnen worden. Keuken bestaat uit inbouwapparatuur. Kinderbedje desgewenst aanwezig. Wifi aanwezig.

Appartement ”Joie de vivre ” is beschikbaar voor 2 tot 4 personen. Woonkamer met comfortabel zit- en eetgedeelte. De 2 slaapkamers bestaan uit tweepersoonsbedden die desgewenst uit elkaar geplaatst kunnen worden. Keuken bestaat uit inbouwapparatuur. Kinderbedje desgewenst aanwezig. Wifi is ook aanwezig. Appartement ” Joie de vivre ” is beschikbaar vanaf voorjaar 2017.