Een koninkrijkje waar de huiselijke en familiesfeer is gebleven.

Chateau de Poussignol wordt gerund door de Nederlandse eigenaar Margreet Uninge:
“Ongedwongen, vriendelijk en vooral gastvrij, open om liefde voor de Morvan te delen.”

Wat maakt Chateau de Poussignol uniek?
De rust, de ruimte, de gastvrijheid en de soepelheid van de eigenaars.
“Om te delen met onze gasten de liefde voor de natuur en de ‘veilles pierres’.”

Overweegt u om een hapje mee te eten in Chateau de Poussignol?
De specialiteiten van de kok zijn: Boeuf bourguignon, guiches, salades kortom ‘produits du terroir’.

Dineren kunt u al vanaf € 25 per persoon.

U kunt door Margreet Uninge worden verwelkomd in de volgende talen:
– Nederlands
– Frans
– Engels
– Duits

Meer over Margreet Uninge
Hans en Margreet (en hun kinderen) hebben Nederland in 2003 verlaten om in Blismes een nieuw leven te beginnnen.

Onze liefde voor oude gebouwen en ongerepte natuur heeft ons dit prachtige pand doen vinden. Een plek waar de stilte hoorbaar is, waar een ieder zich zelf kan zijn en waar Margreet liefdevol uitgebreide ‘bourgondische’ maaltijden bereidt. Gezeten aan lange tafels, vaak internationale gezelschappen, kortom een ongedwongen sfeer.

Heel veel wandelkaarten en fietskaarten zijn aanwezig, zodat u direct op pad kunt. Tevens vindt u heel veel documentatie van de omgeving in uw kamer en anders weten Hans en Margreet nog wel hele mooie plekken.