Informele sfeervolle accommodatie, met keuken of zonder. Chateau le Val wordt gerund door de Nederlandse eigenaar Karin Twijnstra: “Hartelijk en altijd bereid U het naar de zin te maken.”

Wat maakt Chateau le Val uniek?
Het kasteel is prachtig door haar eenvoud, het park is idyllisch. De kamers zijn sfeervol en de sfeer is gemoedelijk.  “We vinden het heerlijk om gasten te zien genieten in dit mooie kasteeltje.”

Overweegt u om een hapje mee te eten in Chateau le Val?
De specialiteiten van de kok zijn: Franse, Italiaanse en Aziatische keuken.

U kunt door Karin Twijnstra worden verwelkomd in de volgende talen:
– Nederlands
– Frans
– Engels
– Duits

Meer over Karin Twijnstra
In 1996 ben ik als 25 jarige naar Normandie verhuisd en heb een kasteel gekocht. De tuin was overwoekerd en in het bos vond ik een jong uiltje, de plek had echt iets magisch, zo mooi.

Er waren 9 broers en zussen die het kasteel te koop hadden gezet maar er eigenlijk ook geen afstand van wilden doen, het stond dus al 5 jaar te koop, na een half jaar wachten of ze wel of niet het bod accepteerden, is het op december 1996 uiteindelijk een ja geworden.

Toen kon ik aan de slag, met trots kan ik zeggen dat in de 17 jaar dat Chateau le Val in Nederlandse handen is, het is omgetoverd in een heel leuk, gezellig kasteeltje, goed onderhouden, met een inrichting die bij Nederlanders past, goede bedden, goede sanitaire voorzieningen, ruime sfeervolle kamers, keukens in sommige units voor wie langer wil blijven en kamers voor wie Normandië wil ontdekken op doorreis, sommige met open haard!