Een B&B in La Moselle, met het natuupark Vosges du Nord

Ontdek het natuurpark Vosges du Nord en interessant militair erfgoed vanuit een B&B in La Moselle. Verder is er interessante historie en architectuur te vinden in de stad Metz. Een van de mooiste bouwwerken hier is Cathédrale Saint Étienne de Metz, een indrukwekkende kathedraal. Verder is in dit departement ook een indrukwekkende burcht te vinden: Porte des Allemands. Ook staat er in dit departement een van de grootste vestingwerken van de Maginotlinie: Ouvrage Simserhof.

  Bekijk ons aanbod

  Op zoek naar chambres d’hôtes in Moselle?

  Zoek Chambres d’Hôtes

  La Moselle als vakantiebestemming

  Metz is een prachtige stad om te bezoeken. De Cathédrale Saint Étienne de Metz is een van de kathedralen in de wereld met de grootste hoeveelheid gebrandschilderd glas. Binnen de gotische kathedraal is verder een prachtige verzameling aan religieuze voorwerpen te zien. Het is een van de groenste steden van Frankrijk en er zijn dan ook verschillende mooie tuinen en parken te vinden.
  Een andere leuke plaats in het departement is het dorpje Saint-Quirin. De heuvels en bossen die het plaatsje omringen geven het plaatsje een ontspannende sfeer. Saint-Quirin was ooit een pelgrimsdorp en heeft een geschiedenis van wel meer dan tweeduizend jaar. Tegenwoordig behoort het dorpje tot Les Plus Beaux Villages de France, wat betekent dat het benoemd is als een van de mooiste dorpjes van Frankrijk.

  Natuurpark Vosges du Nord
  In La Moselle kun je ook goed van de natuur genieten in Parc Naturel Régional des Vosges du Nord. Het is een bosrijk gebied, waar het Vosges (Vogezen) gebergte ook deel van is. Ook zijn er in het gebied veel ruïnes van kastelen en burchten te vinden, zoals Château de Fleckenstein en Château du Schoeneck. Dat de namen best wel Duits aanklinken heeft ermee te maken dat het voor een periode in handen is geweest van het Duitse keizerrijk.
  Een van de grootste steden in het natuurpark is Bitche. Hier staat de indrukwekkende Citadelle de Bitche, een dertiende-eeuwse citadel. Vanaf de heuvel heb je een prachtig uitzicht op de omgeving. Bitche zelf heeft verder ook nog een leuk historisch centrum.

  Vind op onze site jouw B&B in La Moselle en ontdek het allemaal.

  Bekijk ons aanbod

  Persoonlijke, kleinschalige en authentieke B&B’s en vakantiehuizen door heel Frankrijk.

  Genieten van het goede leven op het Franse platteland