Het huis is ook uitermate geschikt voor families. Een groot gezin heeft alle ruimte hier. Een verblijf samen met (schoon)ouders is geen probleem vanwege de grootte en de indeling van het huis, waardoor er de mogelijkheid is voor wat meer afstand als men dat wil, of juist de gezamenlijkheid wanneer dat gewenst is.

Ook twee gezinnen is mogelijk, met ieder een eigen badkamer.

In de tuin is er een groot speelhuis met een glijbaan, twee schommels en een klimmuurtje. Daarbij staat een kinderpicknicktafel.

Verder zijn er in de tuin twee grote eettafels met 12 stoelen aanwezig. Ook is de tuin voorzien van ligbedden en zogenaamde bear chairs waar het heerlijk in relaxen is. Er is een BBQ en een vuurkorf waar u gebruik van kunt maken.

De tuin is geheel omheind en het zwembad ook. De allerkleinsten kunnen nergens heen en het is dus veilig spelen. Allerlei buiten speeltjes o.a. kindertractor en badminton rackets zijn aanwezig. Achter in de tuin kan een badminton net gespannen worden.

Voor de kinderen is er in het huis een speciale speelkamer zodat ook zij zich snel thuis voelen met hun “eigen” ruimte. Hierin bevinden zich van allerlei soorten speelgoed (puzzels, boekjes, poppenhuis, auto’s, tekengerei, spelletjes, Nintendo en televisie) waar klein tot groot zich mee kan vermaken.
Het huis is uitgerust voor de allerkleinsten met kinderstoelen en kinderbedjes. Er is babyspeelgoed, een babybad, verschoonkussens en een babyfoon.

Wilt u (schoon)ouders niet in huis maar wel dichtbij hebben of vrienden dichtbij? Vlakbij, aan de andere kant van de berg, ligt een charmante chambres d’ hôtes met minicamping, Domaine Le Besset, gerund door zeer gastvrije Nederlanders.