Bij Le Paradis is elke maaltijd een feest. Laat u verwennen door de lekkerste gerechten met bijpassende wijnen. De ingrediënten zijn door Cor zorgvuldig voor u geselecteerd.

De streek staat bekend om zijn zoetwatervissen zoals snoek en snoekbaars, karper en meerval. Ook zijn er rivierkreeftjes.

Wat het gevogelte betreft is er ook keus genoeg: de mooiste scharrelkippen, eenden en dus ook prachtige eendenlevers.

Voor het vlees: Charolais-lammeren, schapen, kalveren en koeien lopen hier allemaal rustig te grazen en er is biologisch varkensvlees.

De lekkerste, verse groenten, kruiden en fruit groeien in onze eigen moestuin en boomgaard!

In de herfst plukken we elke paddenstoel die u maar wenst.

En natuurlijk is er keuze uit kazen: geiten-, koeien- en schapenkazen.

Op de dagelijkse versmarkten is er een groot aanbod van producten waar wij geregeld mee werken.

Vegetarisch koken is onze specialiteit.

U begrijpt, de beste gerechten worden dagelijks met zorg in de keuken voor u gemaakt en geserveerd met heerlijke wijnen.