Na vele jaren permanent in Frankrijk te wonen, hebben we inmiddels onze balans gevonden tussen het Nederlands efficiënt denken en doen en het Franse genieten in het hier en nu.

Meer dan tien jaar zijn wij, Christon en Nannette, eigenaren geweest van een vakantie-accommodatie met drie chambres en zeven gîtes midden in de ongerepte natuur van Condorcet.

Vanaf 2018 hebben wij onze bakens verzet door de aankoop van een eeuwenoud herenhuis in Nyons. In dit prachtige karakteristieke pand, gelegen in het oude centrum van Nyons, aan de oever van de rivier de l’Eygues en vlak onder de historische brug, le Pont Roman, verwelkomen wij onze gasten. Hier geven wij een vervolg aan het gastheer en -vrouw zijn, zoals wij dat de voorgaande jaren altijd gedaan hebben. Waarbij persoonlijke aandacht, gezelligheid en het zich thuis voelen nog altijd hoog in het vaandel staan bij ons.

Alle zintuigen kunnen hier verwend worden en daar hebben we de naam van ons pand aan gelinkt; Maison de Maître Des-Sens. En zoals de bekende schrijver René Barjavel uit Nyons al zei: ” La seule différence entre Nyons et le Paradis, c’est qu’à Nyons on est bien vivant”