Prijs: € 675,00 p.p.

VAKANTIE LA GRANGE DE FABRAS “BROCANTE” INCLUSIEF VERVOER 16 APRIL T/M 22 APRIL 2019

U verblijft in een van onze sfeervolle gîtes. Wij zorgen dat er ’s morgens een uitgebreid ontbijt voor u klaar staat. U heeft de mogelijkheid om zelf een lunchpakket te maken als u dat wilt. Er zijn echter op de brocante ook voldoende standjes waar u iets te eten of te drinken kunt krijgen. ’s Avonds schuift u aan bij de tables d’hôtes voor een heerlijk diner.

Wim Jongmans, jullie chauffeur en gids en zijn vrouw Jeannette reizen met jullie mee. Zij zijn brocanteurs in hart en nieren, hebben jaren met veel liefde ‘Atelier Authentique’ in Woerden geleid. Tevens hebben zij de inrichting van onze sfeervolle gîtes, geheel verzorgd.

In overleg zal er meerdere dagen een bezoek aan een brocante gepland worden en de stad Aubenas met z’n leuke weekmarkt, de wekelijkse vide-grenier en brocantewinkel. De grote brocante in Barjac van woensdag 17 t/m maandag 22 april 2019, met meer dan 400 stands is zeker meerdere bezoeken waard! En een dagje iets anders? Wat van de omgeving zien en bijvoorbeeld van het schitterende uitzicht genieten op ong. 1.400m hoogte La Croix de Bauzon, 22 km bij ons vandaan? Er zijn verschillende mogelijkheden. Niets moet, er kan van alles!

Reis
Jullie vertrekken op dinsdag 16 april en u kunt of opgehaald worden, of er wordt op een voor u handige plaats afgesproken waar u op kunt stappen, hierover nemen wij met jullie nog contact op tegen die tijd. Het vertrek zal rond 7.00 uur zijn waarschijnlijk. Neem water, koffie/thee en broodjes mee voor onderweg. Er gaat regelmatig gestopt worden voor een plaspauze, benen te strekken of te tanken, maar daar de reis ong. 1100 km is, is het beter om niet te lang te stoppen. De bedoeling is rond 19.00 uur aan te komen, op tijd voor een aperitief en het diner. De terugreis maandagochtend: koffie of thee met een broodje, lunchpakket mee en rond 7.00 uur weer vertrek richting huis.

Bagage
We zullen rekening houden met de bagageruimte in de bus dat er wat spullen mee terug moeten naar NL. Neem zelf niet teveel bagage mee. Voor ieder een handzame tas of kleine koffer en handbagage. Worden er grotere stukken of meerdere artikelen gekocht die niet in de bus passen op de terugreis zal Peter deze wanneer wij weer naar Nederland gaan met de transporter meebrengen. De artikelen kunnen dan bij ons worden afgehaald of indien mogelijk, in overleg, afgeleverd worden.

Prijzen
De prijs is incl. vervoer van en naar Fabras, toeristenbelasting, opgemaakte bedden en handdoeken-keukenpakket. De prijs bedraagt € 675,00: Vervoer, verblijf, vervoer naar de brocantes, ontbijt, lunchpakket en diner en drankjes bij het eten. Overige drankjes apart eind van de week contant afrekenen.Verblijf
U verblijft in een van onze sfeervolle gîtes op basis van 2-persoonskamer. Wilt u liever een 1-persoons kamer is dat beperkt mogelijk op aanvraag. De bedden zijn opgemaakt, handdoek-pakketten liggen voor u klaar.
’s morgens een ontbijtbuffet tussen 8.00 en 9.00 uur, daar kunt u eventueel zelf een lunchpakket maken. 2 of 3 gangen diner ’s avonds rond 19.30 uur incl. drankjes. Zijn er speciale wensen, heeft u een allergie of dieet? Laat dat dan even weten dan wordt er rekening mee gehouden.Programma idee:
Dinsdag 16 april: reis NL naar Fabras
Woensdag 17 april: bezoek brocante Barjac
Donderdag 18 april: in overleg
Vrijdag 19 april: bezoek brocante Barjac
Zaterdag 20 april: bezoek markt in Aubenas, brocante winkel, grenier en/of le Troc
Zondag 21 april; bezoek brocante Aubenas en/of Labeaume of andere activiteit
Maandag 22 april: terugreis naar NL
(Er kan natuurlijk van het programma worden afgeweken in overleg)Wijzigingen voorbehouden.