Ontdek het beste van Frankrijk in één vakantie!

13-daags arrangement waarmee u enkele dagen geniet in onze Bourgondische Chambres d’hôtes en daarna uitgerust doorreist voor een verblijf in een luxe appartement in de Provence.

Aankomst elke dinsdagmiddag in de Chambres d’hôtes “Le Clos Domange”. Dit 150 jaar oude wijndomein, is sfeervol gerestaureerd. “Le Clos Domange” ligt op een heuvel naast het wijndorp Igé, op 12 km van de snelweg A6 (afstand tot Utrecht 850 km) ideaal voor een tussenstop, op weg naar Zuid Frankrijk.

U wordt ontvangen op de veranda van “Le Clos Domange”. Hier kunt u genieten van een glas Bourgondische wijn en van het prachtig uitzicht over de wijngaarden. U verblijft hier 3 nachten in een prachtige, sfeervolle, ruime  kamer met eigen badkamer en toilet. ’s Avonds kunt u aanschuiven voor een 3 gangendiner en hoeft u de deur niet meer uit. Elke morgen genieten van een heerlijk ontbijt, met verse croissants. U heeft een paar dagen om de Bourgogne te ontdekken: gezellige oude dorpjes en kastelen of een wandeling tussen de wijngaarden. Graag vertellen we u over de diverse wijnchateaus, waar u de heerlijke wijnen kunt proeven. Op vrijdagochtend vertrekt u na het ontbijt naar uw volgende bestemming; de Provence. Met deze dag als reisdag vermijd u de zaterdagdrukte.

In Montauroux wordt u hartelijk ontvangen bij uw appartement  met een glas Rosé uit de Provence. U krijgt informatie over het appartement en de omgeving. U zult ook hier genieten van het geweldige uitzicht. In de directe omgeving zijn voldoende mogelijkheden voor een echte Provençaalse maaltijd.
De komende week verblijft u in uw luxe appartement met zwembad en kunt u genieten van al het moois de Provence te bieden heeft: de prachtige omgeving met authentieke Provençaalse dorpjes, het dichtbijgelegen lac de St Cassien, of de Cote d’Azur met o.a. Cannes, St. Tropez en St. Raphaël.
Vrijdag reist u vanuit de Provence richting het al bekende “le Clos Domange” in de Bourgogne. U geniet er nog een paar dagen van Frankrijk! Met een verblijf van twee nachten neemt u ook deel aan een heerlijk diner op de binnenplaats, waar u uw vakantieverhalen kunt delen met andere gasten.

Zondagochtend na het ontbijt, kunt u na een heerlijke vakantie de terugreis beginnen. Een goede dag om te reizen, door het ontbreken van “vrachtverkeer” op de snelweg. U kunt dit arrangement boeken in elke gewenste periode van april t/m oktober. Het is uiteraard mogelijk de verblijfsduur te verlengen. Buiten de maanden juli en augustus kan u ook afwijken van de voorgestelde reisdagen en kunnen we het arrangement aanpassen aan uw wensen.