W
Workshop kunstschilderen

Schilderen in Zuid Frankrijk! Altijd al eens van gedroomd, maar nog nooit toe gekomen? Wat let u? Wij werken sinds 2009 samen met de Belgische kunstenares Els Knockaert.

Na Azië, Afrika en Zuid-Amerika vestigde Els Knockaert (1964) zich begin 2002 met haar gezin in het Zuid Franse dorpje Olargues. Els is gespecialiseerd in het portretschilderen, maar heeft haar sporen ook verdiend in thema’s als de wijnoogst in al zijn facetten en de locale bloemen- en fruit markten. Els schildert olie op doek en maakt daarbij dankbaar gebruik van het paletmes.

Tijdens de workshop worden zowel het portretschilderen als het landschap schilderen behandeld, waarbij de verschillende technieken aan bod komen met zowel olieverf als aquarel.

Bent u lid van een schildersvereniging of club en hebt u interesse om met enkele collega schilders de workshop te volgen neem dan gerust contact met ons op.
Als u nog geen ervaring hebt met het schilderen, maar lijkt het u leuk om alleen, met vrienden, familie of vereniging een workshop te volgen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

In het standaard weekprogramma is inbegrepen:

  • Welkomstdrankje
  • 7 nachten in een kamer, type Klassiek, met ontbijt buffet
  • Schilders benodigdheden, incl. verf en doeken.
  • 2 cursusdagen van 6 uur.
  • De workshop wordt gegeven in de galerie van Els Knockaert.

Prijs voor 7 nachten incl. 2 dagen workshop:  p.p.  € 449,=
(prijs is op basis van 2 personen per kamer)

Geplande data 2017:

22 en 23 juni
11 en 12 juli
18 en 19 juli
25 en 26 juli
17 en 18 augustus
23 en 24 augustus

Natuurlijk is het ook mogelijk om een aangepast groepsprogramma voor uw schildersclub te organiseren.  Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Indien u wilt reserveren is het niet noodzakelijk dat uw partner aan de cursus deelneemt.

De prijs is gebaseerd op het kamer type Klassiek, maar indien u wenst te verblijven in een ander type kamer is dat ook mogelijk.

Type comfort:
plus € 5,= per persoon, per nacht.

Type Superieur:
plus € 7,50 per persoon, per nacht.

Meer informatie over Els Knockaert vind u op www.elsknockaert.com