Ilja Gort wijn proeven

Gastronomie

W
Wijn proeven bij Ilja Gort!

Ilja Gort

In 1994 kocht Ilja Gort een vervallen wijnchâteau bij Bordeaux, en al snel wonnen zijn wijnen hoge onderscheidingen op belangrijke wijnconcoursen en werd hij uitgekozen als een van de beste wijnboeren van Frankrijk.

Zijn wijnen La Tulipe en Slurp worden bij Albert Heijn verkocht.

Zijn Château La Tulipe bevindt zich in Saint-Romain-la-Virvée, op 20 km ten noorden van Bordeaux en 10 km te zuiden van Saint-Émilion.

Château La Tulipe bezoeken

Vind je het leuk om dit Château te bezoeken? Dat kan!

Wel op afspraak, van maandag t/m donderdag om 16.00 uur, en in het weekend is het château gesloten. En ook in de oogstperiode (ca. begin september/begin oktober) is er voor rondleidingen natuurlijk geen tijd.

Met z’n tweetjes

Ben je alleen of met z’n tweetjes, dan krijg je geheel kosteloos een hartveroverende rondleiding op Château La Tulipe, uiteraard vergezeld van een goed glas wijn.

Echte proeverij

Wil je een echte wijnproeverij au Château?

Dat kan ook: vanaf vier personen tot maximaal tien personen geven we een rondleiding plus een wijnproeverij van vijf verschillende wijnen.

De kosten hiervoor hebben we zo laag mogelijk gehouden: € 10 per persoon.

Logeren

En je uitvalsbasis is dan natuurlijk de superknusse chambres d’hôtes van Ilja, vlakbij het Château, en gelegen aan de rivier de Dordogne! Wie wil daar nou niet logeren?