M
Massage in de Vaucluse

Midden tussen de twintig olijfbomen bevindt zich het ‘zen’ gedeelte van het park met een verwarmd zwembad (25 graden) met 4 watermassage jets, een wellness gebouw met privé sauna en 2 heerlijke massagestoelen.

Door een professionele masseuse worden op aanvraag heerlijke ontspanningsmassages gegeven.

Onze masseuse, Claudine, geeft reeds 30 jaar diverse soorten massages. Het betreft ontspanningsmassage, sportmassage, voetzoolreflexmassage, intuïtieve massage, of massages die afgestemd worden op de lichamelijke klachten van de cliënt.

Het resultaat van een massage zijn onder andere;
– betere doorbloeding van de spieren, herstel spierweefsel
– bevordert diepere ademhaling, meer zuurstof voor lichaam & geest
– verbetering van de hartslag
– afvoer van afvalstoffen
– bewustwording van lichaam en lichaamshouding
– betere stofwisseling
– bevordering van het zelfhelend vermogen van het lichaam
– lichamelijke en geestelijke ontspanning
– activering van het zenuwstelsel, versterking immuunsysteem/ weerstand
– daling stresshormonen (adrenaline en cortisol)
De reacties van de vele klanten die sinds 2014 een massage hebben ontvangen van Claudine zijn zeer positief. Ieder ervaart een heerlijke rust en ontspanning; bij sommige waren de lichamelijke klachten verminderd.

Alhoewel Claudine zeer goed Engels spreekt en u natuurlijk uw gewenste massage kan kenbaar maken, kan u er ook voor kiezen dat zij een massage geeft die het beste bij u van toepassing is. Claudine voelt vrij snel aan waar de blokkades in het lichaam zitten en zal in overleg met u haar massage daarop afstemmen.

Vaak geeft ze tijdens of na de massage informatie die de gezondheid van de cliënt kunnen verbeteren of informatie over de mogelijke oorzaak van de lichamelijke klacht.