Sauna

W
Wellness

Ons doel van de wellness die wij u aan willen bieden is u het weldadige gevoel geven van er echt helemaal  even uit zijn. Weg van het drukke hectische leven en alle verplichtingen. Lekker genieten, ontspannen en niets hoeven.

Met ons wellness programma willen wij u heerlijk laten ontspannen, helemaal tot rust laten komen en uzelf weer opladen. Wat is nu lekkerder dan na een lange autorit of een dagje actief te zijn geweest helemaal te ontspannen in onze sauna?

Sauna

In een sauna zitten staat garant voor ontspanning en herstel.

Ontgiften en ontslakken voor een gezonde levensstijl. Het versterkt uw warmtehuishouding. De sauna heeft grote invloed op de hormoonhuishouding en daardoor tankt u nieuwe energie bij en beleeft daarbij pure gelukgevoelens. Hier vindt u nieuwe vitaliteit en levenslust!

Alles wordt soepeler en de spanning in de spieren wordt minder. U voelt dat uw lichaam zich begint te ontspannen. En dat is niet alleen lekker, maar ook goed voor uw gezondheid. U gaat zich relaxter voelen, lichaam en geest worden verfrist en komen helemaal  weer in balans.  En dit  werkt nog lange tijd na.