Wandelen

W
Wandeltrektocht 6 nachten in de Morvan

Wij hebben met enkele collega’s een wandeltrektocht-arrangement samengesteld, waarbij u in het Parc du Morvan van chambres d’hôtes naar chambres d’hôtes of hotel wandelt.

U ontdekt een groot en fraai deel van de Morvan, enkele prachtige stuwmeren en pittoreske dorpjes. Het enige wat u op uw dagelijkse routes meeneemt is een wandelkaart, goede wandelschoenen en uw rugzakje met het verstrekte lunchpakket.

Het principe van de wandeltrektocht is als volgt:

  • Op dag 1 arriveert u bij uw eerste verblijf, u overnacht daar en maakt op dag 2 een plaatselijke rondwandeling
  • Op dag 3 wandelt u naar het volgende verblijf waar u op dag 4 weer een plaatselijke rondwandeling maakt
  • Op dag 5 loopt u naar het laatste verblijf en op dag 6 loopt u naar terug naar het eerste verblijf om uw auto op te halen, u slaapt weliswaar nog bij het derde verblijf. U heeft de ‘driehoek’ rondgewandeld.
  • Vervoer van bagage wordt geregeld
  • Elke dag een ontbijt, lunchpakket en diner (volpension)
  • WIFI
  • Wandelkaarten en goede beschrijvingen staan u ter beschikking.

Wandelen in de Morvan betekent lopen door een prachtig heuvelachtig bosgebied, waarbij de uitzichten u zullen verrassen.

U loopt midden in de natuur en komt weinig mensen tegen. Tijdens deze wandeltrektocht logeert u op drie verschillende locaties, ieder met eigen kenmerken en charmes. Hierdoor wordt de trektocht zoals we deze aanbieden zeer gewaardeerd. Alle drie locaties kunnen fungeren als startlocatie, op de startlocatie laat u de auto achter en begint de trektocht.

U slaapt 2 nachten in hetzelfde verblijf. De afstand tussen de verblijven is ca 20 km. Wenst u een langer verblijf dan de 6 nachten, dan kan dat in overleg.
Het tarief is € 412 per persoon. Dat is gebaseerd op 2 personen per kamer, inclusief alle 6 overnachtingen, toeristenbelasting, ontbijt, lunchpakket en diner.