W
Wandelen in de Drôme

De directe omgeving is uitermate geschikt voor het maken van wandelingen.

De combinatie van middelgebergte en mooi weer maakt de streek uitermate boeiend.
Laat u op uw wandeling verrassen door de ongerepte natuur met een ongekende fauna en flora afgewisseld met zonnebloem-, en lavendelvelden, wijngaarden, walnootboomgaarden, indrukwekkende natuurmonumenten, rivieren, ruige bergtoppen en lieflijke weides.
De afwisseling, de flora, de fauna met z’n geuren en kleuren is een feest voor iedere natuurliefhebber.

Voor onze gasten hebben wij voor algemeen gebruik een map samengesteld, waarin een groot aantal wandelingen in het Nederlands worden beschreven en samen met de bijbehorende kaart kan men heel ontspannen zelfstandig op stap.

Vanuit ons huis kunnen gasten meer dan tien verschillende wandelingen maken variërend van een matig tot een moeilijk niveau en van kort tot lang.

Daarnaast hebben we nog vele wandelingen beschreven in de streek de Diois en in het Parc Naturel Régional du Vercors. Het startpunt voor deze wandelingen bereikt men doormiddel van een autotocht(je) die door prachtig natuurschoon voert.

De wandelingen hebben wij zelf gelopen en zijn onderverdeeld in licht, matig en zwaar. Zo kunnen wij u een goed advies geven.

Ook wandelaars die liever zonder beschrijving maar wel met een goede wandelkaart op stap gaan kunnen hier hun hart ophalen.
Wij ontvangen ook regelmatig wandelgroepen tot 14 personen. Heeft u hiervoor belangstelling, neem dan svp contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Daarnaast kunt u in de directe omgeving klimmen of een via ferrata doen met of zonder begeleiding.
Over deze activiteiten hebben we informatie voor u beschikbaar.