Wandelen

W
Wandelen in de Charente

In de Charente Limousin kun je heerlijk wandelen en fietsen.

Vanuit Le Douvet zijn vele wandelingen te maken. We hebben een aantal kleine rondwandelingen vanaf onze boerderij uitgestippeld. We hebben verschillende kaarten en routebeschrijvingen met variabele afstanden beschikbaar. Lange afstandswandelingen zijn ook mogelijk. Zo loopt de GR48 door Suris, via een oude romeinse weg.

Met plezier organiseren we op verzoek meerdaagse wandeltochten met overnachtingen op verschillende locaties, inclusief bagagetransport. Afhankelijk van de gewenste afstanden maken we een wandelvakantie geheel op maat. De verscheidenheid in landschappen en accommodaties komt zo het best tot zijn recht. Een echte aanrader voor wie zich graag laat verrassen en verwennen tijdens een sportieve vakantieweek.

In overleg verzorgen we ook dagwandelingen, waarbij een plek wordt gekozen waarvandaan kan worden terug gewandeld naar de boerderij. Hiermee wordt het bereik en de afstand van de wandelroutes vergroot. Na een stevig boerenontbijt, afgezet worden op een mooie locatie, gewapend met een lunchpakket, terug wandelen naar onze boerderij Le Douvet, om ’s avonds moe en voldaan aan te schuiven aan onze table d’hôte. Ware ontspanning door gezonde inspanning!
Wandel van A naar B&B