vriendinnen

Overig

V
Vriendinnen weekend in Zuid-Frankrijk

Wil je er tussenuit met je vriendinnen, en genieten van een relaxt verblijf in een luxe chambres d’hôtes? Lekker in- en ontspannen met yoga, wandelen, een zwembad, een jacuzzi en een sauna? Op naar La Douce Dordogne voor een heerlijke yoga-wandel vakantie!

La Douce Dordogne is een eigentijdse luxe bed and breakfast midden in de rijke historische streek in het hart van de Dordogne, Zuid-Frankrijk. Er zijn vijf prachtige kamers. Elke kamer heeft een stijlvol en modern interieur en is van alle comfort voorzien. En, ook erg prettig, er is extra aandacht besteed aan het slaapcomfort.

Hier is het genieten van rust en luxe. Yoga op het terras van het zwembad, of in onze eigen yogastudio. Een ontspanningsmassage die de vermoeidheid en stress van het dagelijkse leven laat verdwijnen. Ontspannen aan de rand van het zwembad of juist al het moois van de Dordogne ontdekken.

Na een geweldig ontspannen, doch actieve yoga-sessie, kan je lekker gebruik maken van het zwembad, de jacuzzi en sauna. Compleet met een overweldigend uitzicht en een goed glas wijn erbij. Dat noemen wij nou genieten.

De mooie heuvels, weilanden en bossen lenen zich bij uitstek voor een wandeling. Een uitstekende combinatie met yoga-sessies!

Begin de dag met je vriendinnen bijvoorbeeld in de ochtend met rustige en ontspannen hatha yoga, om vervolgens van een heerlijke lunch te genieten. En na een goede wandeling volg je bij terugkomst een actievere ashtanga yoga-sessie in onze eigen yogastudio!

Dit is een voorbeeld van een dagopvulling die wij kunnen aanbieden. Het yoga-arrangement is in overleg in te vullen. Mail ons voor de informatie omtrent het arrangement info@ladoucedordogne.com of kijk op www.ladoucedordogne.com/yoga.

Eén ding is zeker: Dit yoga-arrangement naar wens verveelt nooit. Edwin en Mariëlle van Zutphen heten u van harte welkom in hun Bed and Breakfast.