V
Visvakantie

U kunt ongelooflijk mooi vissen op diverse soorten grote karpers en steuren in het 3,5 ha grote meer op La cour Neuve, een domein van 13,5 ha.

U kijkt over de glooiende heuvels met paarden, Charolais koeien en eeuwenoude eiken.

Mede doordat onze zoon meren leegt, kunnen wij aan prachtige karpers komen die in zeer oude wateren hebben geleefd en nog nooit bij een visser aan de lijn hebben gezeten, loeisterk dus.

Het meer is ontdaan van bosschages en een aantal bomen om vijf visstekken te creëren, twee bij de gîtes en drie voor de visser met tent, caravan of camper.
Via het bos op links stroomt er door het midden altijd water het meer in, de diepte is daar ongeveer 1 meter, in het midden 1.50 meter en bij de dam tussen de 2 tot 2.40 meter, aan de rechterkant stroomt het er weer uit. Het water is dus altijd fris, voedselrijk en gezond. De lange zijkanten van 40 cm met hard zand lopen naar het midden af waar het modderig is. Er zijn geen obstakels,waterplanten of wier in het meer.

U mag dag en nacht op karpers vissen met drie hengels, er zijn gratis twee roeibootjes voor gebruik en het is toegestaan om voerbootjes te gebruiken. Wij kunnen ook vismeelpallets en kreeftenboilies leveren.

Er dient te worden gevist volgens de huisregels en reserveren betekent dat u dit heeft geaccepteerd. De duur van de visstek dient gereserveerd te worden en bij aankomst contant of via de bank in de week voor aankomst voldaan te worden.

Inventaris van het meer: 1 Albino Meerval 8-9 kg, ongeveer 300 karpers van diverse soorten zoals Spiegel,Leder,Schub,Koi,Graskarpers v.a 5-26 kg, 8 Steuren zoals Beluga, Transmontanis, Diamant, Stallatus en een aantal Albino steuren tot 1.47 cm en tot 23 kg.

Tarieven:
– Karpervissen p.p. per week: € 195,=
– 1 dag en nacht vissen (24 uur): € 30,=
– Levering vismeelpallets, per kg: € 3,50
– Levering kreeftenpallets, per kg: € 6,50