Paardrijden

V
Vakantie met eigen paard, Paardenrustoord, revalidatie

Welkom bij “Maison l’Aventure” bij ons kan u met uw eigen paard op vakantie komen.

Wij bieden weidegang aan met schuilstal, er is steeds vers water aanwezig en indien nodig voeren wij uw paard bij .

Ook kan u gebruikmaken van onze binnenstalling en onze buitenpiste.

Wij zijn ook in het midden van de natuur gelegen met tal van mooie uitrijmogenlijkheden tussen de velden en in de bossen waar je nog echt reeën en wilde zwijnen kan zien .

Prijs stalling van het paard : 10 euro per dag

Uit onze passie voor paarden richtten wij ook een kleinschalig, gezellig PAARDENRUSTOORD op.
Door het kleinschalig te houden, kunnen wij uw paard de beste individuele aandacht geven dat hij of zij verdient op zijn oude dag.
Momenteel hebben we plaats om vijf paarden op te vangen en in de zomer zelfs enkele plaatsen voor paarden in revalidatie.

Bij ons gaan de paarden steeds in een kleine kudde op de weide, waar ze de vrijheid hebben om de grote schuilstallen op te zoeken of niet.

In de winterperiode proberen we zolang het weer het ons toelaat, de paarden overdag buiten te laten lopen. ‘s Avonds worden ze binnen gehaald in een prachtige stalling naast het huis. Daar bevinden zich ruime, individuele binnenboxen.
Het voordeel aan deze boxen is, dat we de paarden indien nodig, kunnen bijsturen in hun voeding, als ze dreigen te vermageren gedurende de winter.

Wat kan u verwachten?
– kracht/ruwvoeder
– veel individuele aandacht en verzorging
– via e-mail worden u maandelijks foto’s toegestuurd. Zo blijft u op de hoogte van de belevenissen van uw paard.
– groepstalling en boxen
– veel weidegang in een vaste, kleine kudde
– ontworming
– dierenarts en hoefsmid op eigen kosten

Revalidatie van uw paard
Wij kunnen uw paard steeds opvangen voor een korte of langere periode van revalidatie. Wij bieden specifieke zorg voor uw paard, dus contacteer ons om een juist zorgplan op te stellen en de prijs te bepalen.

Welke papieren heeft uw paard nodig? Uw paard moet gechipt zijn (het chipnummer moet in het paspoort officieel zijn aangebracht door paspoortuitgevende instanties).