S
Smullen in de Bourgogne

‘Le chemin du coeur passe par le ventre‘ – Paul Bocuse

Marije heeft een passie voor koken. In Den Haag volgde ze kooklessen bij Henk Savelberg (Hotel Restaurant Savelberg) en Ruben van Dieten (Le Cirque, Brasserie NL).

Het land van 365 soorten kazen, voor iedere dag één, de vele streekproducten (‘produits du terroir’), verfijnde gastronomie en bistro’s: de Franse keuken past al gauw bij wat wij noemen ‘Bourgondisch’.
Die omgeving is daarom een prima inspiratiebron om lekker te koken. Met veel plezier serveren we dan ook op aanvraag en indien beschikbaar een heerlijk driegangen-diner.
Verwacht geen haute cuisine, maar verse en eerlijke gerechten, liefst met producten uit eigen moestuin en van de lokale slager.
We koken vooral mediterraan, naast traditionele Franse streekgerechten. En ook voor vegetariërs valt er genoeg te proeven.

Plateau de bienvenu

Op aanvraag en indien beschikbaar kunnen we bij aankomst een eenvoudige welkomstschotel voor u verzorgen voor € 15,– p.p. (incl. een karaf wijn).
Denk aan ‘antipasti’, quiche of soep, salade en brood, zodat u de eerste avond voorzien bent. De welkomstschotel moet u van tevoren reserveren.
Later in de week kunnen we een driegangen-diner serveren voor € 25,– p.p. (incl. een karaf wijn). Informeert u bij uw boeking naar de mogelijkheden.

De diners, inclusief een karaf water en een karaf tafelwijn, serveren we in de tuin, op de veranda of bij u ‘thuis’.

Uit onze cave kunnen we u een ruime keus aan wijnen bieden, tegen inkoopprijs (variërend van € 5 tot € 25), plus ‘kurkgeld’ van € 10.