Schilderen workshop

Schilderen

S
Schilderweek of -weekend

De workshop staat onder leiding van onze zeer ervaren docente Marieke van Dijk, Je kan kiezen uit een weekend of een week.

Marieke van Dijk is een allround kunstenares (schilderen, tekenen, naaldwerk, decoraties, handvaardigheid). Ze heeft de opleiding tot docent handvaardigheid afgerond en veel applicatiecursussen op het gebied van creativiteit gevolgd. Bijvoorbeeld schilderen met acryl, boetseren, lingerie maken, schrijfopleiding, kalligraferen, weven, en wolwerk.

Ze kan als geen ander op een plezierige, open manier op elk niveau lesgeven, en cursisten nieuwe technieken en vaardigheden aanleren. De eigen inbreng, wensen en vaardigheden van elke cursist staan voorop.

Vrijdagochtend wordt gebruikt om het grote werk waar je deze dagen aan gaat werken op te zetten. Marieke zal je hierin begeleiden. Daarnaast wordt er elke volgende ochtend een techniek of materiaalgebruik uitgelegd waarmee er die ochtend gewerkt kan worden. Je kan ook doorwerken aan je eigen grote werk of iets heel anders. In elk geval is Marieke er om je te begeleiden.

De middagen zijn vrij te besteden maar Marieke is voor vragen beschikbaar. En uiteraard is er ook gelegenheid om bv. te wandelen, te luieren of gezellig een stadje te bezoeken.

Fred en Annemarie zorgen voor de inwendige mens.  Samen maken we er een gezellige tijd van, zodat je met mooie werkstukken en helemaal opgeladen huiswaarts keert.

Geheel verzorgd voor € 260 voor een weekend, of € 520 voor een week per persoon.

Data:
– van 29 april tot 5 mei 2021
– van 28 juni tot 4 juli 2021