S
Safari-tent

Safaritent: glamping ofwel luxe kamperen zonder veel bagage mee te hoeven nemen? Op Le Grand Bois staan tien compleet en kleurrijk ingerichte safaritenten voor 2 tot 6 personen. Een ideale combinatie van het kampeergevoel, met het comfort van een appartement.

De ruim opgezette tenten (50 m2 + 30 m2 privéterras) zijn gemaakt van canvasdoek en ingericht met goede bedden, afgescheiden slaapvertrekken, stijlvolle meubels, een eethoek, terrasset, een verrijdbare ingerichte keuken (zonder afvoer, een watertappunt vindt u in de buurt van de tent), met vierpitsgasplaat en een grote koelkast. De tent is goed verlicht en er zijn meerdere stroompunten. Alles is aanwezig voor uw gezelschap. U hoeft zelf niets mee te nemen, wij hebben uw bed al opgemaakt, de handdoeken liggen klaar en de hangmat hangt tussen de bomen. Er is zelfs één tent met een 2-persoonsbed van 2,20 mtr. lang en 1,80 mtr. breed !

De tenten staan verspreid over het terrein en bieden voldoende privacy. De tenten beschikken niet over stromend water, douche en toilet. U kunt gebruik maken van het sanitair op de camping. Evenals van alle andere faciliteiten van de camping, zoals het zwembad, het restaurant en de wifi.

De safaritenten staan bij elkaar aan de rand van de camping, waardoor deze tenten ook makkelijk en gezellig tegelijk voor grotere groepen verhuurd kunnen worden.