E
Een uniek sabrage arrangement, open een fles champagne met een zwaard!

Open een fles champagne met het zwaard van de Confrérie du Sabre d’or en ontvang een officieel diploma. Wij zijn de eerste en enige chambres et table d’hotes ter wereld, die deze diploma’s mogen uitreiken! Dit arrangement is perfect om een verjaardag, een jubileum of andere bijzondere gelegenheid, viering huwelijksjubileum, verjaardag, vriendschap of gewoon om de ceremonie eens mee te maken. U wordt tot sabreur-diplomé benoemd door onze maitre-sabreur Jacques van den Berg.

U verblijft twee nachten in de ruime suite Étoile, aparte decoratie en luxueus met kingsize tweepersoons bed. Upgrade naar de luxe suite Elite met infra rood sauna is mogelijk.

’s Morgens een lekker ontbijt en uitzicht op de Puy de Sancy, daarna kunt u de mooie natuur ontdekken,  de gorges van de Chavagnon, wandeling langs de rivier met kleine watervallen en onder de viaduct van de Chavagnon lopen, (autoroute A 89 Clermont-Ferrand-Bordeaux) de leuke kleine stadjes in de omgeving of gewoon lekker genieten van de rust au chateau met een goed boek.

’s Avonds kunt u genieten van een viergangen maaltijd met bijpassende wijnen gemaakt van veelal lokale producten. Voorafgaand leert u de kunst van het sabreren en wordt u officiëel Sabreur-Diplomé van de Confrérie du Sabre d’Or. Tweede avond naar keuze in te vullen, wij reserveren graag voor u een restaurant.

Twee nachten, twee personen – € 295,- incl. toeristenbelasting en de fles premier cru champagne van Philippe Brugnon.