R
Restaurant en keuken

Gasten van Auberge les myrtilles zijn doorgaans liefhebbers van bergen, maar ook zeker van lekker en gezond eten.

Deze combinatie van lekker en gezond is altijd de gedachte waarmee onze gerechten de keuken verlaten. Ons eerste uitgangspunt is zo veel mogelijk te werken met verse producten. Onze keuken laat zich het best omschrijven als smaakvol, uitgebalanceerd en verrassend.

Ons restaurant biedt plaats aan maximaal zo’n 20 personen. Naast onze eigen hotelgasten, weten mensen van buitenaf ons ook steeds beter te vinden. Hierdoor hebben we vaak een leuke mix van mensen en verschillende nationaliteiten te gast.
We hebben ons best gedaan het restaurant zo in te richten, dat u zich niet alleen in Frankrijk, maar zich ook meteen thuis voelt, waarbij ons restaurant een gezellige huiskamersfeer uitstraalt. In het restaurant staan niet alleen de eettafels en stoelen, maar vindt u er ook een leestafel, en een heerlijke houtkachel met fauteuils.

Elke avond serveren wij een gevarieerd driegangen menu, dat elke avond uiteraard weer verschilt. Het menu bestaat uit een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht, voor wie dat wil, kan het menu nog worden uitgebreid met een kaasplankje.
Vanzelfsprekend houden wij altijd rekening met alle dieetwensen. Deze kunt u bij aankomst, of nog liever voorafgaand aan uw komst bij ons aangeven.

Onze keuken is geïnspireerd op de zuid-Franse keuken, met invloeden van de mediterrane en ook Nederlandse keuken.
Aan elk gerecht dat de keuken verlaat is veel zorg besteed, en is vol van smaak. We maken gebruik van verse ingrediënten, serveren iedere dag voldoende groente. Gezond eten staat bij ons hoog in het vaandel.